We dagen je uit om in 7 stappen meester te worden van je stress!

stress

Iedereen heeft stress. Zelfs dieren hebben stress.

Stress is namelijk een natuurlijke reactie van het lichaam op hetgeen in de omgeving gebeurt. Bij gevaar gaat het lichaam over op vechten, vluchten of bevriezen. Dit is een overlevingsreactie die in onze genen zit ingebakken. Stress heeft dan ook een duidelijk effect op ons lichaam. Onze spieren spannen op, onze spijsvertering wordt stilgelegd, onze bloeddruk stijgt… Alles wordt in gereedheid gebracht om met het gevaar om te kunnen gaan.

Vaak is het echter zo dat we blijven vastzitten in onze stress. Ons lichaam blijft constant in ‘alert’-modus en vergeet te ontspannen, zelfs wanneer het gevaar geweken is.

 

Chronische stress is een duidelijk fenomeen van deze tijd.

In 7 stappen leren we je om voorgoed komaf te maken met je stress. We bieden je oefeningen, meditaties (met de mogelijkheid tot downloaden) en tips om je leven te veranderen.

Je kan elke dag 1 stap zetten, meerdere stappen op een dag of meer tijd nemen om één bepaalde stap je volledig eigen te maken. Je volgt je eigen ritme.

 

Voor 14 euro (dat is amper 2 euro per dag!) worden je tools en tips aangereikt om op een gezonde en efficiënte manier om te gaan met stress!

Je kan deze challenge kopen in onze webshop of via deze link.

Na betaling krijg je een link toegestuurd waarop je al de teksten, oefeningen en bestanden kan vinden om de 7 stappen naar een leven met minder stress te zetten!