Dit is een overzicht van de komende voordrachten en workshops van Evelyne Desouter.

Klik op de naam voor meer informatie. Meer informatie over de voorziene voordrachten en workshops volgt binnenkort!

Workshops en opleidingen:

Alle voordrachten en workshops worden tot nader order uitgesteld omwille van de Corona-maatregelen.

Neem gerust een kijkje bij het Goed Nieuws voor hulpmiddelen in deze moeilijke tijden en zorg ondertussen goed voor jezelf, en voor elkaar!

Online workshops:

Ben je benieuwd naar hoe een workshop er uitziet? Klik dan hier voor sfeerbeelden van de voorbije workshops.

Hieronder lees je meer over Evelyne Desouter en haar carrière als spreker en trainer.

Cursussen door Evelyne Desouter

Evelyne Desouter is reeds 20 jaar coach, maar ook een enthousiast spreker en trainer.

Van jongsaf aan had Evelyne echter een heel grote angst om in het publiek te spreken. Na een aantal sessies was dit probleem opgeruimd en toen gaf ze haar eerste workshop in Kortrijk over Emotionele Intelligentie. Dat was een groot succes. Veel cursussen en workshops volgden zoals Goden en Godinnen in elke man en vrouw, Spirituele intelligentie, Ontwikkel je intuïtie, Spreken in het openbaar, Time management, Onthaasten…

Met een grote expertise en een fijn gevoel voor humor coacht ze haar klanten niet alleen in persoonlijke sessies maar ook in workshops en trainingen.

De workshops behandelen meestal 1 specifiek thema en worden doorgaans gegeven in een of meerdere dagdelen.

Alle workshops brengen een mooie balans van theoretisch inzichten en praktische oefeningen. De bedoeling is een totaal overzicht te geven over een bepaald onderwerp, met daarbij heel wat oefeningen en praktische tips zodat de cursist direct zelf ermee aan de slag kan gaan.

Wat cursisten zeggen over de workshops:

Het is heel boeiend om zoveel ruimer naar het leven te kijken. De paardenbril op te ruimen en de ruimte en het Licht in je te laten vloeien. Leuk om het volle leven te voelen. Ik vind de cursus een geschenk. Bedankt! M.V.

Door de cursus ben ik veel sterker geworden, het was boeiend van de eerste tot de laatste minuut! De talrijke voorbeelden die gegeven worden! Zo zie je ook dat iedereen wel problemen heeft en dat geeft je moed om te werken aan jezelf. DANK! L.S.

Trainingen, zoals de E-code, E-coaching en Reiki, lopen over meerdere dagen/maanden en zijn erop gericht een specifieke techniek aan te leren.

De E-code werd boeiend uiteengezet, erg doorleefd. Er was een zeer groot en verrijkend aanbod. De handleiding om op verplaatsing mee te nemen is zeer tof, bruikbaar en leuk in gebruik. E.V.

Ik ben heel blij dat ik de E-code gevolgd heb, het heeft echt mijn leven veranderd. In plaats van zich vragen te stellen heb ik nu antwoorden. Ik kan mezelf onmiddellijk en gemakkelijk helpen. Hartelijk dank. A.V.

Workshops