Evelyne Desouter coaching consult

Geboren op 21 juli 1954 te Kortrijk, als eerste en enig kind.

Na mijn humaniora wou ik psychologie studeren, maar ik diende van mijn ouders iets “serieuzer” te kiezen en het werd dus Rechten. Ik werkte na mijn studies 15 jaar in een verzekeringsconsortium als secretaris-generaal.In die periode trouwde ik ook en werd moeder van 3 kinderen.

Deze heel drukke periode werd gekenmerkt door veel stress en daarbij gepaard gaande fysieke problemen: migraines en hoofdpijnen, chronische lage bloeddruk, darmproblemen, maagklachten en maagzweren, hooikoorts en allerlei andere allergieën, slaapproblemen, angsten… overleven in plaats van leven.

Op 38- jarige leeftijd kreeg ik ’s avonds op de trein na een drukke werkdag , “een moment van verlichting” … toen nam ik de beslissing dat ik vanaf mijn 40Ste alleen nog die zaken zou doen, die ik graag deed. Ik organiseerde alles, nam mijn ontslag en vanaf mijn 40ste bleef ik thuis. Toen startte mijn zoektocht naar manieren om zelf beter te worden. Deze leidde mij naar vele cursussen en opleidingen, o.a.voetreflexologie, acupressuur, Reiki, 3-in-1 kinesiologie, Nei, ….
Uiteindelijk startte ik in 1996 mijn eigen coachingpraktijk en werd instructeur in de 3-in-1 kinesiologie.

Ondertussen bleef ik verder opleidingen volgen in binnen-en buitenland, zowel technieken om mensen te helpen hun ‘emotionele rugzak’ te ledigen als om woningen te ontstoren of harmoniseren.

Er kwam een verhuis naar de Belgische kust, de ontwikkeling van een nieuwe eigen techniek, Tau-coaching genaamd en de start van het geven van een professionele Tau-coaching-opleiding.

De ontmoeting in 2007 van Steve en Barbara Rother en de groep (zie www.lightworker.com) veranderde veel. Er volgenden veel seminars o.a.: Inverse Wave Therapy, Multidimensional Traveling, Spiritual Psychology, Spiritual Communication, Medulla Pineal Activation. Sedert 2008 werd ik erkend metaphysician en mag daarmee de trainingen van Steve Rother geven.
Nog steeds sta ik open om ’ nieuwe’ manieren te ontdekken om zelf te groeien en anderen te ondersteunen in hun groei. De ‘E – code’ is daarvan een van de resultaten.

Sedert 2011 ben ik ook bewust beginnen channelen. In samenwerking met mijn persoonlijke gids Asayah heb ik dan ook mijn eerste boek geschreven :”De Wonderbaarlijke Reis van Kathara”.

Eind 2012 is Merlia naar voor gekomen. Merlia is een van de leden van de groep die gechanneld wordt door Steve Rother. Ik had de grote eer een life channel te mogen brengen tijdens het laatste seminar van Steve Rother in België in februari 2013. (Voor meer informatie over Merlia kan je een kijkje nemen op merliaspreekt.com).
Dit veranderde opnieuw mijn manier van werken en lesgeven.

Maar uiteindelijk blijft mijn doelstelling nog steeds dezelfde: mensen helpen en coachen om in hun kracht te staan!