Ik bied verschillende individuele sessies aan:

Tau-Coaching

Al meer dan 20 jaar help ik zowel volwassenen als kinderen een nieuwe start te maken in hun leven door hun emotionele blokkades te neutraliseren met Tau-Coaching sessies.  

Ikzelf ben de grondlegger van de Tau-Coaching techniek, die doorheen de cursussen die ik blijf volgen en de jarenlange ervaringen met klanten ook blijft groeien. 

Bij Tau-Coaching sessies maak ik gebruik van kinesiologisch en energetische testen om informatie op te vragen over de emotionele en energetische oorzaak van een probleem, alsook de juiste correcties om deze blokkades te neutraliseren. Doorheen de jaren evolueerde deze techniek, kwamen er nieuwe correcties en protocollen bij (o.a. ook E-coaching) en werd deze steeds sterker voor het opruimen van emotionele stress. 

We gaan als het ware je ‘emotionele rugzak’ opruimen. Daarin zitten alle ervaringen uit het verleden, overtuigingen en patronen, die je belemmeren om te functioneren zoals je zou willen functioneren. 

Tau-Coaching kan helpen bij alle mogelijke stress-gerelateerde problemen, o.a. depressie, burn-out, angsten, verslavingen en eetstoornissen, allergieën, eczema, slaapproblemen, pijnen, leerproblemen, relatieproblemen, piekeren, gebrek aan zelfvertrouwen, laag gevoel van eigenwaarde… 

Er worden geen ziekten en/of fysieke problemen behandeld, wel de emotionele stress die ermee gepaard gaat of die aan de oorsprong ervan lag. Wanneer de oorzaak verdwenen is, kan het lichaam en de geest zich herstellen.

Deze sessies kunnen in persoon in Oostkamp gebeuren, maar ook via Skype. 

Een Tau-Coaching sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost 125. 

Voor starters bied ik pakketten aan. Deze pakketten bestaan uit een intakegesprek, opruimingssessies en eventueel wat extra’s.

Pakketten

Je kan kiezen uit de volgende pakketten:

Het Basispakket bestaat uit

  • intake (via telefoon of via Skype)
  • 3 sessies

Je betaalt hiervoor 355€.

Het Intens pakket bestaat uit

  • intake (via telefoon of via Skype)
  • 5 sessies
  • 2 van mijn Eboeken naar keuze!

Je betaalt hiervoor 595€.

Het Transformatie pakket bestaat uit

  • intake (via telefoon of via Skype)
  • 5 sessies
  • het PDF-bestand van 1 van mijn cursussen. Deze cursus kan je thuis volledig     zelf volgen, op jouw eigen tempo, maar het kan besproken worden tijdens de gesprekken.

Je betaalt hiervoor 655€.

Wens je meer te weten of een pakket aan te kopen, stuur dan gerust een mailtje naar info@evelynedesouter.be of laat een bericht na via de pagina contact.

Klik hier voor meer informatie over de gesprekken met Merlia en de 5D-sessies.