5 dagen in 5D

5 dagen in 5D

15,00

Deze online workshop brengt je 5 dagen lang in 5D.

Je krijgt 5 dagen lang elke dag een mail met daarin een link naar een pagina met een ingesproken visualisatie rond 5 thema’s (fysiek, emotioneel, mentaal, relationeel en spiritueel). Niet alleen kan je de visualisaties online beluisteren, maar daarnaast kan je ze ook downloaden en krijg je extra informatie.

Categorie:

Beschrijving

Deze online workshop biedt je de kans om 5 dagen lang een exclusieve ingesproken visualisatie te ontvangen, te downloaden en zoveel te beluisteren als je wil.

Creatief visualiseren is een moeiteloos proces. Je gaat zitten, je ontspant je lichaam en je geest, je luistert naar de geleide visualisatie en maak deze zo levendig mogelijk. Schakel zoveel mogelijk zintuigen in. Daardoor zend je een dringende boodschap aan je geest om alle blokkades op te ruimen en te creëren wat je wil.

In deze reeks van 5 dagen, gebruiken we de kracht van visualisatie om verschillende aspecten van ons leven in de 5de dimensie te brengen:

  1. Fysiek met een visualisatie om je fysieke lichaam van trilling te verhogen, zodat het zich gemakkelijk kan aanpassen aan de energie van de 5de dimensie.
  2. Emotioneel met een visualisatie om alle 3D emoties, zoals angst, boosheid, frustratie, schuldgevoel… los te laten.
  3. Mentaal om de 3D overtuigingen zoals ‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘ik kan het niet’ en andere los te laten
  4. Relationeel om je relaties op een 5-dimensioneel niveau te brengen
  5. Spiritueel om de verbinding met je ziel sterker te maken.

Het zijn 5 heel eenvoudige, leuke, maar ook zeer krachtige visualisaties die je leven zullen veranderen. Je kan ze downloaden (mp3-bestand) op je PC, Ipod of telefoon en ze wanneer je wil en waar dan ook beluisteren. Daarnaast krijg je ook wat extra informatie die je eveneens kan downloaden (PDF-bestand).

Alle informatie die je krijgt, zal downloadbaar zijn, zodat je er van kan blijven genieten!

Bij het aankopen van deze online workshop krijg je over een periode van 5 dagen elke dag een mail met daarin een link naar een webpagina. Daar zal telkens wat uitleg en een geluidspeler opstaan, alsook een duidelijke knop waarmee je met één klik het geluidsbestand zal kunnen downloaden. Daarnaast zal je ook de uitleg kunnen downloaden.

Je krijgt 3 maand lang toegang tot deze pagina’s.

Wil je meer weten over 5D, lees dan zeker deze Goed-Nieuwsbrief.

Titel

Ga naar de bovenkant